18.01.2020

NWS | HET LANGELAND ZIEKENHUIS GAAT ZEKER NIET DICHT

nws toekomst llz.jpg

Volgens de directeur van Het LangeLand ziekenhuis is de angst voor een ongecontroleerde sluiting niet aan de orde. “Alles is zakelijk dichtgetimmerd met de twee andere ziekenhuizen in Den Haag en Delft”, zegt hij in het AD. In de Tweede Kamer zijn ze bang voor een onverwachte sluiting net als in Amsterdam bij het Slootervaart ziekenhuis. “Daar hoeven we in Zoetermeer geen zorgen over te hebben”, aldus directeur Erik Booden.

Redactie Zoetermeer - 18:50:11 @ Zoetermeer

NWS | WIJKWINKELCENTRA IN ZOETERMEER STAAN AAN DE TOP VAN ONS LAND

NWS WIJKWINKELS.jpg

Zoetermeer staat volgens een vastgoedonderzoek bovenaan de lijst van de beste wijkwinkelcentra in Nederland. Alle winkelcentra in de wijken scoren goed, maar vooral Rokkeveen en Buytenwegh zijn, volgens de onderzoekers, een voorbeeld van hoe er in een tijd van alsmaar afnemende winkelruimte een florerend winkelcentrum kan ontstaan. De wijkwinkelcentra bieden naast dagelijkse boodschappen ook veel versproducten en services aan de wijkbewoners.

Redactie Zoetermeer - 18:47:51 @ Zoetermeer

NWS | WONINGNOOD IN ZOETERMEER; WEINIG AANBOD STEEDS HOGERE PRIJZEN

NWS WONINGMARKT.jpg

Het schiet nog niet echt op met de lokale woningmarkt. Wie tussen de 200.000 en 275.000 te besteden heeft kan in Zoetermeer momenteel kiezen uit 9 woningen. Het is wel nodig om snel te zijn want er zijn meer woningzoekenden. Op onze facebook pagina een foto van een open huis dag aan de Van Ostadestraat in de wijk Dorp, daarop is te zien dat er een flinke rij staat van potentiele huizenkopers.

Redactie Zoetermeer - 18:45:37 @ Zoetermeer